27 Aug

Men jag håller verkligen i mig!

Det regnar och jag kan inte måla. Måla tänker ni nu, målar hon alltid utomhus? För tillfället ja, jag målar fönster i grönt och så har jag gjort en liten “Dalamålning” på husets “utstickare”. ( Blev lite inspirerad under en resa i Dalarna i början av sommaren). Dessutom bearbetar jag min höjdskräck på detta vis, se bild, på samma sätt som jag jobbade med min glasfobi i flera år på Kyrkerud. Kurser där glaset skars, smältes och hanterades på alla möjliga sätt. Jag är botad, skär orädd i glas och klättrar som en apa upp och ner, 7-8 meters höjd,  tror jag. Men jag håller verkligen i mig.  Sommarsalongen är över, hade också en utställning hos min granne,  ABU Art, 2 v. i juni/juli.  Den 19 september har Dalslands Konstförening en utställning på Rackstads museum i Arvika. 80-års jubileum! I november har jag en utställning på Biblioteket i Årjäng, alltså mycket Värmland. Var ju också med på en samlingsutställning på Tälleruds Hembygdsgård i juli. Det är alltså alltid något på gång. När fönstren är klara har jag lust att göra några collografier….DSC01606DSC01604